GELECEĞİN YAZARLARI PROJESİ

Geleceğin Yazarları Projesi Nedir?

07.01.2024 260

Geleceğin yazarları projesinin amacı,katılım sağlayan her okulun bir kitap oluşturmasıdır. Kapak tasarımından, mizanpajına; dizgisinden, resimlerine kadar tüm süreçlerin içerisinde öğrenci ve öğretmenlerimizin aktif olarak bulunması öncelenmektedir. Bu çerçevede  eğitimler ve yazar buluşmalarıyla edinilecek tecrübeler, birçok kazanımı da beraberinde getirecektir. Öğrencilerimizle beraber süreci yönetecek öğretmenlerimiz, alanında uzman akademisyenlerden alacakları eğitimler sayesinde yazar öğretmen olma yolculuklarına belki de ilk kapıyı aralamış olacaklardır.

Ayrıca okulumuzun materyali e-kitaba çevrilecek ve İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü internet sitesinde yayımlanacaktır.

Okulumuz geleceğin yazarları projesinde aktif faaliyetler yürütmektedir.

Proje yürütücü öğretmenimiz: Dilara BIYIK

Kaynak: https://istanbul.meb.gov.tr/www/geleceginyazarlariistanbuldayetisecek/icerik/5158