Kadırga İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz; öğrenci merkezli, araştırmacı, yaratıcı ve demokratik bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Misyonumuz; vizyonunu benimseyen, donanımlı, ekip çalışmasına dayanan, özverili çalışmaları ile çevresini değiştirip geliştiren bir kurum olmaktır.

Başarılar: Okulumuzda, Harezmi Eğitim Modeli Projesi, Dilimizin Zenginlikleri Projesi; ÇEDES Projesi ve Geleceğin Yazarları projesi aktif olarak yürütülmektedir.Her geçen gün kendimizi ve kurumumuzu geliştirerek çağın ihtiyaçlarına duyarlı iyi bireyler yetiştirmek ise en büyük temennimizdir.

Saatler: Okulumuzda dersler saat 09.00´da başlamakta olup, 14.30´da sona ermektedir. 12:25-12:55 arası öğle tatili uygulanmaktadır.
Isınma: Okulumuz doğalgaz ile çalışan kalorifer sistemi ile ısıtılmaktadır.
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: Okulumuzda 2. sınıftan başlayarak 4. sınıfa kadar haftada 2 ders saati İngilizce dersi yabancı dil olarak okutulmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda halk eğitim merkezinden uzmanlarımızın desteğiyle sportif faaliyetler aktif olarak yürütülmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuz Harezmi eğitim modeli uygulayıcı pilot okuludur.
Proje Çalışmaları: Harezmi Eğitim Modeli Projesi, Dilimizin Zenginlikleri Projesi, ÇEDES Projesi, Geleceğin Yazarları projesi

WEB - https://kadirgaio.meb.k12.tr

Adres - Şehsuvar Bey Mahallesi Meydan Sokak No 19 Fatih/İSTANBUL

Kütüphane Kitap Sayısı :544
Öğretim Şekli :Okulumuzda Normal (Tekli) eğitim verilmektedir. Ayrıca okul bahçemizde, 2 derslikli müstakil bir Okul Öncesi Eğitim sınıfımız bulunmaktadır.

Adres - Şehsuvar Bey Mahallesi Meydan Sokak No 19 Fatih/İSTANBUL

Ulaşım Okulumuz Kabataş-Zeytinburnu tramvay hattındaki Beyazıt durağına 10 dakika, Yenikapı Metro istasyonuna ise 15 dakika yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1 KM.